Bosco de Lobos

Madrid, 2014

RESTAURANTS

Creative direction: Sandra Tarruella Interioristas
Responsible: Olga Pajares
Collaborators: Núria Pla, Anabel Cortina, Carla Manresa, Albert Martín, Elsa Noms
Area: 431 m2 + 80 m2 terraza
Customer: En Compañia de Lobos
Photographer: Olga Planas

The new restaurant of en compañía de lobos, located in an annexed  building of the Madrid Institute of Architects, was a challenge in itself. It was a very open and transparent space wrapped in a glass, steel and concrete facade. It had large openings and natural light, double height ceilings, but the spaces were subdivided into small areas. Despite looking like a simple project to resolve, we had to find the balance between a very distinctive architecture, that we wanted to be respectful to, and be able to create a warm and comfortable ambience, where spaces remain related to one other.